MAGIE VAN EENHEID!

Wordt het geen tijd dat wij de magie in onszelf, voor onszelf, voor elkaar, voor de aarde en voor al wat is terug tot bloei laten komen? Magie is voor velen een woord verbonden aan sprookjes, maar het is zoveel meer dan dat! Magie zit verborgen in de kleinste dingen, als je jezelf er weer voor opent, dan ontdek je een nieuwe wereld. Een magisch moment kent eenieder wel van bv een zonsondergang tijdens een reis. De magie is echter elk moment aanwezig, alleen we zijn er soms zo ver van verwijderd. Voor mij is het een magisch moment om ‘s morgens bewust wakker te worden en me te verbinden met de nieuwe dag, op te staan en in de keuken een kaars en wierook aan te steken. Dit geeft zo een intens gevoel van dankbaarheid, van magie….

De magie in elk moment leren voelen en ervaren is een grote uitdaging. Zien, voelen hoe er een Magische begeleiding, ondersteuning is van Gidsen, Engelen, Meesters, Ons Hogere Zelf. Dit is voor sommigen heel voelbaar voor anderen subtiel en nog anderen staan er gewoon niet bij stil als er bv een wit veertje voor hun neerdwarrelt, dat dit een teken is van “We zijn aan je zijde”

De magie van je verbonden te voelen met al wat is. Met onze medemens(en), met planten, dieren, met Moeder Aarde, Vader Zon….. dit alles is voor mij “Magie van Eénheid”. Weten dat elkeen hier op aarde ( en erbuiten ) zijn/haar stukje van de puzzel meegebracht heeft om op het juiste moment te leggen. Zodat er een magische puzzel tot leven komt  met alle vormen, alle kleuren, alle geuren elk zijn unieke bijdrage tot DE EENHEID. De één kan niet zonder de rest van het geheel! En het geheel  heeft ook net dat ene stukje nodig van jou om compleet te zijn.

Ik wens jullie een leven vol Magische momenten…. Verbonden in Eénheid! 

Wie ben ik?

Ik ben Diane De Ligne, mijn levenspad heeft heel veel ups and douws gehad. Waardoor ik nu vandaag de uitspraak van een dame van jaren geleden meer dan ooit begrijp. “Jij bent iemand die het niet moet hebben van boeken wijsheid. Jouw levenswijsheid zal jouw leidraad zijn om mensen te begrijpen en ze van daaruit de nodige tools, inzichten mee te geven. Deze kunnen ze dan gebruiken op hun levensweg.” Een levenspad met de nodige uitdagingen, groeikansen……. Die op dat moment natuurlijk niet altijd zo gezien en ervaren worden! Als je weer eens languit onderuit gegaan bent. Een leven met vallen…… toch telkens opnieuw de moed en de kracht terug vinden in mezelf om rechtop te staan en door te gaan. Met vernieuwde inzichten, met nieuw vertrouwen…… mijn weg verder bewandelen.

Op alle mogelijke manieren ben ik op zoek gegaan naar de zin van het leven! Doorheen boeken, opleidingen, zelfreflectie…… En dan voelt het zo goed om te weten/ te beseffen dat ieder van ons op zoek is naar liefde, geluk….. erbij horen. Het is meestal angst, pijn …… die ons verhinderd om te mogen zijn.

Vanuit mijn levenservaring wil ik heel graag jou begeleiden om jouw krachtbronnen terug te benutten. De basis van mijn coachings en healings zijn dan ook heel erg onderbouwd met praktijk ervaringen. Dit laat mij toe om met een diep respect en mededogen ieder zijn/haar unieke zijn te accepteren.