De veranderingen van de aarde…… en de verschuivingen van oud naar nieuw!

24-04-2020 20:11


De veranderingen van de aarde…… en de verschuivingen van oud naar nieuw!

 

Heb jij ook zo rare gevoelens? Het ene moment heel veel vreugde, energie, moed….. Het volgende moment moe, futloos, prikkelbaar….. Deze cocktail van emoties en gevoelens is heel normaal in de verschuivingen waarin we nu zitten. Heb je soms het gevoel van naar een film te kijken? Een film waarin je het ene moment aan de zijlijn staat om toe te kijken en denkt wat gebeurt er? Waarover gaat dit? Wat is het doel hiervan? Vanop deze zijlijn zie je plots duizenden realiteiten in/ door/ naast…. elkaar. Het is net of alle orde en structuur ook daar ver te zoeken is ;) . Of is dit net de bedoeling van het grotere plaatje?

 

De bedoeling dat alles en iedereen geschud wordt, zodat alle chaos, pijn, angst…. Los komt! Dat alle overtuigingen, alle beperkingen…. aanwezig in het onderbewuste, hierdoor naar het bewuste komen! We zitten met ons allen in een periode van grote transformatie. Net als Moeder Aarde die een levend wezen is en in volle verandering zit. De mensheid heeft haar teveel aangedaan, ze is samen met ons in transformatie. Of zijn wij samen met haar in transformatie? Ons lichaam is als de cellen van de Aarde, we zijn een met elkaar. Dus het is nu meer dan ooit tijd om te zien/ voelen/ herkennen wat er in ons en met ons gebeurt. Tijd om evenwicht en balans te vinden in onszelf/ met onszelf. Om gewoon te aanvaarden dat we samen op weg zijn naar de nieuwe aarde. Ieder van ons is op zijn/haar manier bezig om de weg vrij te maken doorheen de weg die we afleggen in onszelf.

Weet ook dat deze weg niet altijd verloopt zoals wij dit wensen/willen. Wij plaatsen een doel en we denken nu ga ik er recht op af….. toch onderweg zijn er hindernissen, obstakels en dit is heel normaal. Dit is de realiteit, niet altijd wat wij wensen, wel wat we nodig hebben om te groeien en te evolueren komt op ons pad.

Ik kreeg het beeld van het moment waarop je beslist om een nieuw huis te kopen. Het oude huis is te klein, voelt niet meer ok in overeenstemming met jouw energie, staat niet meer op de juiste plaats….. Kortom jouw hogere zelf geeft jou de nodige duwtjes in de rug om verder te wandelen op jouw pad. Je hebt jouw nieuwe droomhuis gevonden, dit voel je in elke cel van jouw lichaam…. YES dit is het! Dus je nieuwe huis staat er, (net zoals de nieuwe aarde er al is) je weet dat je over een paar maand kan verhuizen. Je bent volop aan het dromen en plannen van wat je allemaal zal doen, hoe het er zal uitzien…… Dit is een noodzaak omdat jij jouw toekomst op deze manier vorm geeft, je creëert jouw toekomst. En och was je er maar al!!!!

 

Toch sta/ woon je op dit moment nog in je oude huis. Ook hier heb je weer vele mogelijkheden, je kan leven op automatische piloot en enkel nog denken en dromen van je nieuwe huis. Hier vergeet je het NU moment dat zo belangrijk is. Je kan uiteraard ook klagen en zeuren omdat het nog een paar maand zal zijn voor je de stap naar je nieuwe huis kan zetten. Of je weet en beseft welke waardevolle periode het nu is, je gebruikt de tussentijd om op te ruimen. Alle oude troep die je niet meer nodig hebt doe je weg. Je zorgt dat er orde en structuur komt door alles netjes op te bergen. Er op te schrijven wat erin zit….. Op het moment dat je dan de sleutel krijgt van jouw nieuwe huis, ben je binnen de kortste keren geïnstalleerd.  

 

Dit is wat er nu met zovelen van ons gebeurt, we zijn innerlijk alle oude troep/ emoties aan het opruimen. Er is zo een samenloop van omstandigheden die ons hier nu voor uitnodigen. De zonnestormen/ energie golven die over ons heen spoelen. Het teruggeworpen worden op onszelf, weinig of geen contacten….. De vele vragen en soms toch ook de nodige onzekerheid, hoe zal alles verder evolueren? Dit alles nodigt ons uit om naar binnen te gaan. Om onszelf, de zin van het leven en zoveel meer in vraag te stellen. Om in overgave en of in vertrouwen te gaan staan. Soms of sommige mensen verliezen zichzelf hier nu even in en gaan eerst tot op de bodem vooraleer ze beseffen dat het ook anders kan. Toch heeft alles maar één doel! Ons voorbereiden om steeds meer en dieper te ontwaken, zodat we in ons hart kunnen staan! Van hieruit licht en donker zien/voelen als de 2 zijden van de medaille. Of als de dag en de nacht, ze zijn beiden even belangrijk en waardevol! Hierdoor verhogen wij onze trilling zodat we klaar zijn om straks als vlinder geboren te worden!

 

In diepe verbondenheid

Diane De Ligne